Carnaval 2024 in Leutjesdijk

Poeldijkse Carnavalsvereniging de Blauwkonters startte Carnaval 2024 in Leutjesdijk. De vereniging maakt er een mooie week van. Onder leiding van Prins Richard I en jeugdprins Viggo wordt feest gevierd, zieken bezocht en is er een bingomiddag. Woensdag 7 februari kregen Prins Richard I en zijn page Amber in De Terwebloem de sleutel van Poeldijk van Westlands burgemeester Bouke Arends. Jeugdprins Viggo en jeugdpage Felicia waren daar ook bij.

Daarna bezochten de Blauwkonters zieke Poeldijkers en vierden zij in De Backerhof met cliënten van Myosotis dat de Carnavalsweek is begonnen! Donderdag en vrijdag 9 februari zijn zij bij basisschool de Verburch-hof. Vrijdag om 15.30 uur is de prijsuitreiking voor de mooist versierde Poeldijkse etalage, met een hapje en drankje bij bakkerij Van Malkenhorst aan de Voorstraat.

Nog kaarten voor vrij-mi-bo!
Voor de te-gekke vrijdagmiddagborrel op 9 februari zijn nog kaarten! Dat feest is in de kantine van Verburch Voetbal van 17.00-23.11 uur! Ook Leutjesdijkers die geen lid zijn van de vereniging, zijn van harte welkom. DJ Ingmar Schilte zorgt voor de goede stemming! Zaterdag 10 februari viert heel Leutjesdijk carnaval: om 12.30 uur start de optocht met een rondje Poeldijk door wagens van de Prins, oud-prinsen en de jeugd. Glaz zorgt voor de muziek, iedereen kan verkleed in de optocht aansluiten. Om 14.00 uur is de kindermiddag in De Veiling, waarvoor het hele dorp is uitgenodigd.

Bingomiddag in De Veiling
Zondag 11 februari is er een bingo-middag in De Veiling; de deuren gaan open om 13.30, start bingo 14.00 uur. Woensdag 14 februari wordt er afgesloten met het askruisje in de Rooms-Katholieke kerk in Poeldijk. Voor heel Poeldijk geldt; houd je brievenbus in de gaten voor het boekje met het héle programma van Carnaval 2024!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *