Deo Sacrum in zwaar weer: start Club van 100

Door Frans van Velthoven, stichting Vrienden Deo Sacrum

De Poeldijkse Zangkoren Deo Sacrum staan er financieel slecht voor. Het bestuur zet alle zeilen bij de financiën op orde te brengen en het voortbestaan zeker te stellen. Zangkoren Deo Sacrum, een vereniging vol muzikaliteit en gezelligheid, heeft een aantal koren, elk met een eigen karakter. De koren verzorgen allerlei uitvoeringen, hebben verschillende leeftijden, muziekstijlen en niveaus.

Bartholomeuskoor, Vrouwenschola en Perosikoor verzorgen vooral vieringen in de Bartholomeuskerk. Met Kerst en Pasen in hoogmissen met een bijzonder programma, begeleid door orkest en koorsolisten. Concertkoor Westland, Popkoor Fine Tuning en Kamerkoor Couleur Vocale hebben een wereldlijk repertoire. Vooral in het Westland worden uitvoeringen gegeven met orkest, combo of klein ensemble. Kinderkoor Westland treedt regelmatig op in de Bartholomeuskerk én verzorgingstehuizen. Regelmatig zetten zij musicals op de planken, zoals Charlie en de chocoladefabriek, met Kerst vorig jaar ‘Een engel met een B ervoor’. In maart 2024 staat ‘Minoes’ op de agenda, voor die musical repeteren nu al, elke week, zo’n 50 kinderen.

100 mensen en bedrijven elk: € 100,00
Deze activiteiten zijn alleen mogelijk met uw financiële steun. Die steun is nodig omdat gemeentelijke subsidies dalen, de opbrengsten van oud papier ook. Qua kosten stegen huur van de repetitieruimten en inflatie. In coronatijd waren er door minder optredens minder opbrengsten. Daarom willen wij graag dat particulieren én bedrijven lid worden van de ‘Club van 100’ van zangkoren Deo Sacrum. 100 mensen en bedrijven die jaarlijks € 100,00 doneren, zodat wij ons mooie werk kunnen voortzetten. Werk waar duizenden Poeldijkers en andere Westlanders het hele jaar door van genieten. Een éénmalige bijdrage is ook zeer welkom. Als tegenprestatie krijgen leden van onze Club van 100 gratis toegang bij bijzondere activiteiten. Doet u mee? Maak dan uw bijdrage over op NL83 RABO 0142 2105 52. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen met Gerard de Vreede (06 – 51 595 809) en Frans van Velthoven (06 – 13 960 740) of een mail naar zangkoren@deosacrum.nl.

Helpt u mee om de Zangkoren Deo Sacrum financieel te steunen?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *