Donderdag 25 juli in Wateringen: 50ste Profronde Westland

Altijd al een rondje willen fietsen? De Ready to Race Jumbo-Visma is een officiële wedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. Meedoen kan op je eigen fiets, het parcours is verkeersvrij. Voorwaarden: je bent tussen 7 en 12. Je fiets heeft een banddikte van 28 mm, géén racefiets. Gewone fiets, mountainbike of citybike mogen, versnellingen ook. Je mag niet aangesloten zijn bij de KNWU om de wedstrijd eerlijk te houden. Wil jij meedoen? Donderdag 25 juli om 12.15 uur inschrijven bij Kerklaan 51 in Wateringen, tegenover start/finish!

11.45 uur: Nieuwelingen
13.15 uur: Junioren
14.15 uur: Elite/beloften
16.25 uur: Basisleden

De categorie die wordt verreden: Regiorenners A en B. De indeling conform trimbestuur i.o.v. met Profronde Westland. A-categorie start eerst, dan de B. Bij de start stelt de B-categorie zich op achter de A. De B-categorie finisht 3 ronden eerder dan de A. De A en B hebben een eigen algemeen klassement. Alle wedstrijden tellen mee. De eerste 20 geklasseerden krijgen aflopend van 23 t/m 4 punten. Overige uitrijders 3 punten. Géén daginschrijving, maximaal 75 deelnemers. Basislidmaatschap KNWU verplicht, KNWU-licentiehouders zijn uitgesloten. Helm verplicht. Informatie en inschrijven, mail: pr-trim@westlandwilvooruit.nl.

18.00 uur: Sprintcup: koppeltijdrit voor professionals
De Sprint Cup! Twee profrenners strijden om de snelste tijd. Twee ronden fietsen zij op hun allersnelst! Een enorm spektakel met veel spanning en een genot om naar te kijken.

19.30 uur: Professionals
Alle deelnemers worden vóór de Profronde bekend gemaakt; ook welke helden uit de Tour zullen rijden.
21.30 uur: Huldiging profs.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *