Hele dag – 11 september – in beweging bij Verburch Sportcentrum

Veel bewegen is het motto nu en wordt het zeker ook in 2023!. Waar kan dat beter dan op het Verburch Sportcentrum in Poeldijk? Zondag 11 september zetten alle sportverenigingen hun deuren open en kan je snuffelen aan elke sport die je leuk lijkt. Een mooie kans om een sport te kiezen die je nog niet eerder deed of altijd al wilde proberen. Iedereen kan meedoen, dus ook niet-leden en niet-Poeldijkers en er zijn sporten voor jong en oud. Geen zin om mee te doen? Kom dan sowieso even kijken. Ons programma:

Volleybal
Zet tussen 13.00 en 15.00 uur een volleybalnet op het trainingsveld van de voetbal. Je kunt alleen of met vrienden en familie inschrijven. Teams van maximaal 4 personen. Graag vooraf aanmelden.

Tennis
Houdt een toernooi (vanaf 18 jaar) van 10.30-15.30 uur mét lunch voor € 12,00. Vooraf aanmelden. Daarnaast zijn er in de middag clinics tussen 12.30-15.30; iedereen kan aansluiten (jong en oud). Aanmelden niet nodig.

Handbal
Test de handbalkwaliteiten met leuke spellen en activiteiten voor alle jeugdleden en (nog) niet leden (van 6 t/m 16 jaar). Tussen 13.00-16.30 uur. Graag vooraf aanmelden.

Gym Fitness
Zet de deuren open van 09.00-16.00 uur voor iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met hét gezellige fitnesscentrum voor het Westland en regio Den Haag.

Fysiotherapie Wouter de Kok
Open van 11.00-15.00 uur voor rondleidingen door de praktijk en informatie over artrose oefengroep en de gecombineerde leefstijlinterventiegroep. Ook is er informatie over echografie bij blessures, manueel therapie en sportfysiotherapie. Loop even binnen!

Jeu de Boules
Houdt een toernooi vanaf 12.30 uur voor koppels, jong en oud welkom. Kosten € 4,00. Er worden 3 partijen van 3 kwartier gespeeld. Graag vooraf aanmelden.

Handboogschieten
Is er van 13.00-16.00 uur. Met een korte instructie schiet je echte pijlen op een groot doel. Iedereen van 12 jaar en ouder is welkom om het eens te proberen.

Old Stars Walking Sports
Demonstreren vanaf 12.00 uur welke activiteiten zij organiseren of nog gaan organiseren. Walking Sports is bedoeld voor 55-plussers, met tal van bewegingsvormen, zoals handbal en voetbal op eenvoudig niveau.

Fitheidstest
Fitsurance uit Amsterdam is in de sporthal van Verburch om in een korte tijd metingen te doen, zodat je weet hóe fit je bent. Van deze professionele organisatie krijg je dat te horen en een persoonlijk advies. Voor maximaal 100 Poeldijkers is deze fitheidstest gratis! Graag vooraf aanmelden.

Bij regen of minder weer gaan zoveel mogelijk sporten en activiteiten door in de binnen-accommodaties. Kijk voor het actuele programma op de website. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Businessclub Vrienden van Verburch. Voor meer informatie en aanmelden: www.verburch.nl.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *