Tot en met 28 april: kijken in praktijk dr Ter Haar

Van 18 maart t/m 28 april kan op woensdag en zaterdag de voormalige praktijk van dr Ter Haar bekeken worden. Dat kan uitsluitend in groepjes van 6 mensen van 10.30-12.30 uur of 13.30-15.30 uur. Aanmelden als groepje van 6 mensen met één contactpersoon + mobiel nummer om de afspraak te bevestigen.

Mail naar: Huisterhaar@gmail.com, t.n.v. Peter van der Valk, projectgroep Ter Haar. Het huis is in dezelfde staat als in de jaren vijftig. Bent u oud-patiënt of heeft u interesse? Hartelijk welkom. De officiële opening is 21 maart om 10.30 door wethouder Carlieke van Staalduinen. Cora van Dalen verzorgt, namens Team Doktershuis een welkom en vertelt over de achtergronden.

Share:

19 thoughts on “Tot en met 28 april: kijken in praktijk dr Ter Haar

 1. Goedemorgen

  Ik zou graag vernemen of er nog plek over is om te bezichtigen, we hebben een groepje van 6 samengesteld en zou graag vernemen welke data en tijdstippen zouden uitkomen.
  met een vriendelijke groet,
  Ronald Verbeek

 2. Graag twee kaartjes voor de bezichtiging van dokter ter Heer in Poeldijk op 13 april a.u.b.
  bij voorbaat hartelijk dank

 3. Vroeger in Poeldijk gewoond .
  En ook nog met dr ter Haar bevalling gedaan .
  Wil graag op woensdag een rondleiding .als er plaats is voor 12 april…

 4. Graag zou ik mij aanmelden voor n rondleiding in Huis ter Haar. Ben er vroeger geregeld geweest om Mevrouw ter Haar te verzorgen.

 5. Is er nog ergens een plekje voor bezoek aan t huis ter Haar via de mail een bestelling plaatsen lukt niet komt steeds terug❗️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *