Verburch Handbal C1 2e op toptoernooi

Op 28 en 29 december deed de C1 van Verburch handbal mee aan het Jan Jong toernooi van JuRo Unirek VZV in ’t Veld. Verburch Handbal C1 draait dit seizoen goed mee in de landelijke Jeugddivisie, dit sterk bezette toernooi was een mooie kans de korte competitiestop te overbruggen. De C-jeugd speelde in twee poules. Verburch wist haar poule te winnen van Venlo C1 en Greenpark Aalsmeer C1 en verloor van VOC Amsterdam. Maar: Verburch won de poule op doelsaldo!

Poeldijkse handbalmeiden sterk voor de dag
De volgende ochtend speelden we de eerste wedstrijd van de winnaarspoule tegen Quintus C1 en daarna tegen JSG Köln. Beide wedstrijden wisten we te winnen! Omdat we de derde wedstrijd met maar één doelpunt verschil van VOC Amsterdam verloren, werden we weer op doelsaldo poulewinnaar. Wij mochten het toernooi afsluiten met de finalewedstrijd om de 1e en 2e plek tegen JSG Köln. Dit was voor de meiden een mooie ervaring, ook omdat de speelsters door de speakers werden voorgesteld en opliepen met vuurwerk.

Tweede prijs uitgereikt door oud-international Jessy Kramer
Ondanks aanmoediging van onze meegekomen supporters wisten wij de finale helaas niet van de Duitse ploeg te winnen: alsnog een mooie tweede plek. We kregen de tweede prijs uitgereikt door oud-international Jessy Kramer en gingen met haar op de foto. Al met al een leerzaam toernooi, een mooie ervaring met veel lol en gezelligheid met elkaar! Nu aan de slag met de tweede helft van de competitie in de Jeugddivisie. Je kunt de meiden van HV Verburch C1 volgen op hun insta-account @hvverburch.dc1.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *