Verburch Sportcentrum: méér bewegen in ’24

Door Susan van Leeuwen, foto Thierry Schut

Een heel nieuw jaar met veel activiteiten, toernooien en competities. Ook tal van gezellige initiatieven, zoals Het Rad, Derde helft, vrijwilligersavond, Rondje Verburch, sponsoruitjes, carnaval, Wandel 4-daagse, Halloween en Zonnebloemmiddag. Om er een paar te noemen.

Wat dacht je van het WK Voetbal in de Jan van der Valk Sporthal eind december? Een fantastisch evenement waar veel vrijwilligers zich voor inzetten, mogelijk door wat Verburch Sportcentrum biedt. Wij hebben zin in 2024! Mooi dat we dit alles en doen in uniforme uitstraling. Mooi dat afgelopen jaar ook alle voetbalteams nieuwe shirts met nieuw logo dragen. Naast al die sporten heeft Verburch Sportcentrum ook Fysio, kinderopvang en fitnessruimte. Ben je jong? Dan kan je gaan voetballen, handballen, turnen of tennissen. Iets ouder? Dan zijn jeu de boules, handboogschieten of volleybal leuke sporten. Lukt het sporten niet meer? Dan zijn er de Oldstars, elke week een uurtje lekker bewegen. Iedereen kan meedoen.

Word Verburch-vrijwilliger
Wil je niet sporten? Kom dan langs voor een hapje of drankje en kijken naar al die wedstrijden, het hele jaar door. Of word vrijwilliger, die zijn onmisbaar voor onze verenigingen. Er is altijd iets te vinden dat bij je past. De Businessclub Vrienden van Verburch geeft vooral jeugdopleidingen een enorme impuls door extra sponsoring aan alle verenigingen. Leuk jullie allemaal weer te zien in 2024. Mooi motto: meer bewegen! Voor jong én oud. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden: www.verburch.nl.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *