Zonovergoten gezellige drukte: Rondje Verburch succes!

De eerste editie van Rondje Verburch 11 september was zeer succesvol! Bijna alle sporten op het Sportcentrum waren vanaf de start actief, in de loop van de dag steeds meer. Rond 13.00 uur werd het gezellig druk met jong en oud. Een kijkje nemen en drankje in de kantines kon ook. Het Verburch Sportcentrum kon haar scala aan mogelijkheden goed tonen. Door zonovergoten weer werd de hal beperkt gebruikt. Het Verburch PR-Team kijkt tevreden terug op de eerste editie van deze dag, die smaakt naar meer! Wie weet welke activiteiten er bijkomen. Foto’s te zien op sociale media, in kantines en in de centrale hal. Meer informatie over Verburch Sportcentrum: www.verburch.nl.

Bij Verburch Tennis: twee geslaagde toernooien
Net als vorig jaar twee grote toernooien vlak achter elkaar op het Onings Tennispark. En weer zeer geslaagde toernooien onder het genot van veel zon. Beter kon niet, zeker omdat er nu geen corona meer is. Vrijuit met elkaar zijn, vrijuit sporten, vrijuit gezelligheid en in vrijheid een feestavond vieren. Wij vinden het bijna alweer gewoon en toch was het heel bijzonder en weer als vanouds. Mede door de mooie zomeravonden de hele week. Een week lang tenniswedstrijden en -plezier bij het Jumbo Boere Tennis Event. Een toernooi dat al jaren enorme steun in de rug krijgt van sponsor supermarkt Jumbo Boere Poeldijk. Heel erg bedankt!

Genieten van tennis én elkaar
Zondag 11 september was het Druiventoernooi als onderdeel van Rondje Verburch. Tennis kon uiteraard niet achterblijven. Rond 12.00 uur werd een goed verzorgde lunch geserveerd; iedereen genoot van de mooie tennisdag én van elkaar. Er waren clinics voor iedereen die kennis wilde maken met tennis. Voor beide toernooien geldt een enorm ‘dank je wel’ aan alle deelnemers, de enorm actieve organisatie en alle betrokken sponsors. Volgende toernooien? Kijk op: www.verburchtennis.nl. Daar staat binnenkort ook de agenda van komend winterseizoen.

Rondje Verburch Handbal: jongste jeugd leerde
Ook Verburch Handbal nam 11 september deel aan dit leuke en sportieve initiatief. Wat genoten deelnemers! Bijna alle leden van de jeugd deden mee: van 6 tot 16 jaar. De grootste jeugd deed de begeleiding, de jongste leerde daarvan. In de zaal waren handbalvaardigheidstesten. Je kon je gooisnelheid meten, laten zien hoe snel je 6 pionnen aan kon tikken en werd er gestreden op 2 dribbelbanen. Buiten spellen in teamverband. Wat een strijd werd er geleverd. In de pauze kon iedereen genieten van koek, limonade en gezonde snackgroenten verzorgd door onze activiteitencommissie. Snackgroenten waren gesponsord door Rijk Zwaan, hartelijk dank! Trainers, coaches en ouders hielpen. Iedereen die er was: heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en inzet, het was zeer geslaagd!

Author: Poeldijk

Geef een reactie